Mainos
Rockstar Gamesin entinen työntekijä on vakuuttanut, että Grand Theft Auto VI on ollut kehitteillä yli kymmenen vuotta.

Huolimatta satunnaisista pelivuodoista ja vahvistamattomista huhuista olemme edelleen pimennossa, kun kyse on Rockstarin seuraavasta avoimen maailman seikkailusta, Grand Theft Auto VI:sta.

Rockstarin julkaisija Take-Two Interactive on vihjannut pelin ilmestyvän joskus vuonna 2025, mutta vahvistusta ja virallista ensinäyttöä pelistä ei ole vielä saatu.

Mainos

Rockstar Gamesin aiempi kehittäjä on kuitenkin paljastanut mehukkaita tietoja pelistä, erityisesti siitä, kuinka kauan se on ollut kehityksessä. Vaikka kehittäjä pysyykin nimettömänä, hänen LinkedIn-palvelussaan julkaistu viesti tiivistää hänen kokemuksensa peliteollisuudessa, ja yksi rivi kuuluu seuraavasti: ”Grand Theft Auto VI- Lead Video Editor, Research Dept. (2015-2018).

Postaus antaa ymmärtää, että GTA VI:n kehitystyö aloitettiin kaksi vuotta Grand Theft Auto V:n julkaisun jälkeen.

Rehellisesti sanottuna se ei ole yllättävää. GTA VI:n huhutaan olevan valtava GTA V:hen verrattuna, ja se sisältää useita tutkittavia kaupunkeja yhden sijaan.

Sisäpiirin tietojen mukaan maailma on myös yksityiskohtaisempi kuin koskaan aiemmin, ja pelaajalla on enemmän aktiviteetteja, joihin hän voi osallistua.

On myös todennäköistä, että suuri osa GTA VI:sta tulee olemaan sen uusi online-tila, joka tarvitsee vielä enemmän sisältöä pitääkseen pelaajat kiinnostuneina pitkällä aikavälillä. Pelaajat ovat kuitenkin huolissaan siitä, että GTA Onlinen seuraava versio tulee olemaan täynnä mikrotransaktioita, varsinkin sen jälkeen, kun GTA V:ssä niistä saatiin paljon rahaa.

Kehittäjän ansioluettelossa ei kuitenkaan ollut vain GTA, vaan linjasi myös Bully 2:sta ja Bully 3:sta, jotka ovat jatko-osia Rockstarin alkuperäiselle, vuonna 2006 julkaistulle pelille.

Muissa uutisissa Red Dead Redemptionin fanit eivät ole vieläkään päässeet yli Red Dead Redemption 1:n uudelleenjulkaisun pettymyksen aiheuttaneesta julkistamisesta. Porttausta on kritisoitu ja arvostelupommitettu sen hinnan vuoksi sekä siitä, että se ei lisää mitään uutta sisältöä tai parannuksia. Voit lukea uudelleenjulkaisun arvostelun tästä.

Grand Theft Auto VI:lle ei ole vielä tehty virallista julkistusta, mutta sormet ristissä Rockstarilla on jotain suunnitteilla myöhemmin tänä vuonna.

Mainos