Mainos
Henkilö, joka väittää olevansa sunnuntain GTA 6 -vuodon takana, on väittänyt, että hän aikoo ”neuvotella sopimuksesta” Rockstarin kanssa tapauksen jälkeen.

Käyttäjä Teapotuberhacker kirjoitti päivityksen alkuperäiseen viestiinsä GTA-foorumeilla ja muokkasi ensimmäistä viestiään seuraavalla tavalla.

”Ok, tämä on siis mennyt yllättäen viraaliksi, heräsin 3000 Telegram DM:ään. Jos olet Rockstarin tai Take 2:n työntekijä ja yrität ottaa minuun yhteyttä, lähetä minulle viesti sisältäen 22559219889638875756 Telegramissa tai voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen teapotuberhacker@protonmail.com ** yrityksen sähköpostiosoitteestasi ** Yritän lukea kaikki nämä vastaukset pian – pyrin neuvottelemaan sopimuksesta.”

Mainos

On epäselvää, mitä kyseinen vuotaja tarkalleen ottaen haluaisi tai mitä hän uskoo voivansa vaikuttaa Rockstarin emoyhtiöön Take-Two:hon, joka on viettänyt suurimman osan päivästä vuotoa vastaan taistelemalla ja antamalla YouTubeen tekijäinoikeusloukkausilmoituksia.

On mahdollista, että käyttäjällä on enemmän luottamuksellista tietoa GTA 6:sta kuin mitä tänään julkaistiin, sillä pätkiä pelin lähdekoodiksi väitetystä ohjelmasta on myös päässyt verkkoon, vaikkakin epätäydellisessä muodossa.

Tämä voisi viitata siihen, että käyttäjä aikoo vaatia Rockstarilta lunnaita jäljellä olevasta materiaalista.

Vuodettu kuvamateriaali, joka julkaistiin ensin GTA Forums -foorumeilla, sisältää avoimen maailman pelattavaa, jonka väitetään olevan GTA 6:sta, ja se vaikuttaa aidolta. Vuotaja väittää, että videot ladattiin Slack-kanavalta.

Jos se on aitoa, vuotanut build vahvistaa aiemmat uutisoinnit vuodetuista tiedoista peliin liittyen.

Mainos