Mainos
Edward Furlong, joka tuli tunnetuksi John Connorin roolistaan elokuvassa Terminator 2: Tuomion päivä, paljasti äskettäisessä haastattelussa, että hänellä oli mahdollisuus palata samaan rooliin vuoden 2003 elokuvassa Terminator 3: Koneiden kapina.

Furlong kertoi, että hän oli jo saanut roolin ja oli matkalla saamaan suuren palkkion, mutta menetti mahdollisuuden huumeiden käytön vuoksi.

Furlong juhli roolin saamista ystäviensä kanssa klubilla, missä hän käytti kokaiinia, mikä johti yliannostukseen ja sairauskohtaukseen. Tämän seurauksena uutiset hänen huumeidenkäytöstään levisivät, ja hän menetti roolin Terminator 3 -elokuvassa.

Mainos

Vuonna 2019 Furlong palasi teknisesti John Connorin rooliin elokuvassa Terminator: Dark Fate, jossa hänen ulkonäköään ja ääntään käytettiin luomaan hahmo, joka näytti samalta kuin Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvan tapahtumissa. Vaikka toinen näyttelijä toimi kehon kaksoisolentona ja toinen antoi äänen, Furlong on listattu elokuvan lopputeksteissä “John Connor reference” -roolissa.

Mainos