Marvel’s Spider-Man sai täydet arvosanat niin kriitikoilta kuin pelaajiltakin. Juuri Red Dead Redemption 2:n julkaisun alla Spider-Man laajenee ensimmäisellä lisäosaseikkailullaan.
Lisukkeessa Hämähäkkimies tapaa jo emopelissä tiisatun Black Catin – valkotukkaisen vosun – kuten pelin tekstityksissä todetaan.
Päätarinassa Mary Jane Watsonin tutkivan journalismin tutka vie Spider-Manin New Yorkin taidemuseoon, jossa Hämis kohtaa odottamattomia haasteita. Museoepisodin jälkeen alkaa operaatio, jonka sivuhaarat juontavat aina vuosikymmenten taakaisista tapahtumista moderneihin ajan ongelmiin ja sitä kautta myös pelastustehtävään.
Yhtä laadukas kuin emopeli
The Heist, eli suomen kielellä Ryöstö on myös kokonaan tekstitetty, laadukkaasti toteutettu ja irrallinen Spider-Man-tarina, jonka keskiössä on Black Cat. Tarina soljuaa päätehtävänä ja sivutehtävät tukevat tätä. Kokonaisuus on yhtä viilattu kuin emopelin tarinat. Kaiken lisäksi tarina on vieläpä imuisa.
Tarinassa nähdään muitankin uusia sivuhahmoja kuten Screwball ja eräs paikallispoliisi.
Parasta koko lisukkeessa on sen vetovoima. Tarina on hyvä, mutta henkilökemioissa The Heist loistaa. Pientä kolmiodraamaa syventävät kaksimieliset läpät, joita seksikkääseen ihonmyötäiseen kumiasuun kääriytynut Black Cat viljelee Hämikselle.
Pakettiin kuuluu myös kolme uutta pukua, jotka eivät tuo mukanaan lisäkykyjä. Puvuista ensimmäinen kiiltelee heti kättelyssä, toisen saa tarinan jälkeen ja kolmannen kuin koko lisuke on kaluttu läpi.
Lisäosa on eurojensa arvoinen
Jos jotain moitittavaa on pakko keksiä, niin annettakoon sellainen lisäosan pituudelle. Kestoa tarinalla on vain noin kolme tuntia. Lisätehtävistä tulee maksimissaan yksi tunti lisää. Toisaalta hintaa ekstratunneille tulee maksimissaan 10 euroa. Se on vähemmän kuin leffateatterissa vietetty puolitoistatuntinen paskan romanttisen komedian parissa.
Spider-Man: Ryöstö on hyvä ja mielenkiintoinen lisäosa, joka aloittaa kutkuttavan DLC-trilogian napakasti.
Kommenttien kirjoittaminen edellyttää että olet kirjautunut.