Mainos
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC -tuo nimensäkin mukaisesti Pleikkarin Spider-Manin lisäosaisen jatkopalan PC:lle samassa hyvässä formaatissa, kuin itse emopelikin.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC on PC-käännös PS5:n julkaisupelistä, jonka arvostelun voit käydä lukemassa tästä tai katsoa alta. Miles Moralesin seikkailu on tarinallista jatkoa jokin aika sitten julkaistulle Marvel’s Spider-Man PC -pelille, josta voit puolestaan lukea tästä.

Tässä arviossa keskitytään enemmänkin uutukaisporttauksen teknisiin ominaisuuksiin.

Mainos

Tarina toisesta Hämähäkkimiehestä

Pelin tarinassa Miles Morales löytää räjähtävät voimat, jotka erottavat hänet mentoristaan Peter Parkerista. Milesilla on samat kyvyt kuin Peter Parkerilla, mutta myös biosähköisiä myrkkyräjähdyshyökkäyksiä ja häiveisiä naamiointikykyjä.

Lumisessa New Yorkissa homma menee käteen, kun Peter Parker lähtee seksilomalle ja jättää Milesin yksin vastuuseen Isosta omenasta. New Yorkin hallinnasta on syttynyt sota kieron energiayhtiön ja huipputeknologisen rikollisarmeijan välillä. Milesin uusi koti on taistelun ytimessä, ja hänen on opittava, mitä sankariksi tuleminen maksaa, ja päätettävä, mitä hänen on uhrattava suuremman hyvän puolesta.

Mitä uutta PC-versiossa?

No, lyhyesti sanottuna, ei mitään uutta. PS5-versioon nähden teknisiä ominaisuuksia on kuitenkin lisätty PC-standardien mukaisesti.

Peli tukee graafisesti näyttäviä RTX-tehosteita, joista ilmeisin ja maukkain on säteenseurantaheijastukset. Ikkunat peilaavat maksimiasetuksilla kaiken, joka tuo aivan uutta realismia peliin. Säteenseurannan tarkkuutta voi säätää oman näytönohjaimen kyvykkyyden mukaan heikosta korkeaan ja sitä, miten pitkälle peilaukset maailmaa renderöidään.

Ikkunapeilaukset ovat PC:llä paljon tarkempia kuin PS5:llä.

Lisäksi PC-versio mahdollistaa ultra wide -resoluution, kuten kaikki muutkin tyypillisimmät resoluutiot ja kuvasuhteet, 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 sekä 48:9.

Kaiken kukkuraksi PS5-ohjaimen omistajat saavat vielä haptisen palautteen ja adaptoituvat liipasimet käyttöönsä myös PC-versiossa.

PC:llä yksi ominaisuus ylitse muiden

Parasta PC-versiossa ovat kuitenkin lukuisat modit. Jo Marvel’s Spider-Manin modikenttä oli laaja, joten odottaa sopii uutta kontenttia tähänkin. Kaikki vanhat modit on asennettavissa suoraan Miles Moralesinkin maailmaan, joten pääpelin modanneet voivat heti tuunata Moralesin pojan tai viholliset nakupelleiksi. Toki muutakin kivaa on tarjolla. Kurkkaa ne täältä.

Modaajat tykkäävät alastomista pelihahmoista.

kannattaako ostaa?

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC on hyvä, mutta lyhyt jatkopala varsinaiselle pääpelille. Se tuo uusia pelillisiä juttuja mukanaan, mutta ne eivät ole käänteentekeviä tai mitään niin maagista, että tätä pitäisi päästä pelaamaan suu vaahdossa. Miles Moralesin seikkailu on hyvä hankinta, kun sen hinta on jotain 10 ja 15 euron paikkeilla.

Mainos