Mainos
Uusin teaser seuraavasta Mortal Kombat -pelistä näyttää viittaavan siihen, että pelisarjan uudelleenkäynnistys on tulossa.

”On melkein aika”, virallinen Mortal Kombatin Twitter-tili kertoi viestissä, johon liitettiin alla oleva kellovideo.

Videolla näkyy, kuinka kellon sekuntiosoitin tikittää 9:stä 10:een ja 11:een, ennen kuin se ohittaa 12:n ja hyppää suoraan 1:een.

Mainos

Viimeisin sarjan uudelleenkäynnistys tapahtui vuoden 2011 Mortal Kombatissa, joka oli NetherRealmin taistelupelisarjan yhdeksäs pääosa.

Pelisarjan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1992 järkytyksien saattelemana, ja kaikkia Mortal Kombat -pelejä on myyty yli 72 miljoonaa kappaletta, mukaan lukien 12 miljoonaa kappaletta viimeisintä pääversiota, vuoden 2019 Mortal Kombat 11:ta.

Reboottaukseen viitattiin jo aikaisemmin

Aiemmin tässä kuussa julkaistu sarjan 30-vuotisjuhlavideo vihjasi myös mahdollisesti, että seuraava peli voisi nollata aikajanan.

Videolla sarjan toinen luoja Ed Boon sanoo: ”Kiitos Mortal Kombatin faneille 30 vuoden uskomattomasta tuesta. Emme ole vielä aivan valmiita.”

Sitten video leikataan kohtaukseen, jossa näytetään hiekkaa putoamassa tiimalasista. Kun viimeinen hiekanjyvä putoaa, se räjähtää, luoden Big Bang -tyylisen efektin.

Erikoinen tiimalasi, johon joskus viitataan nimellä Kronika’s Hourglass (Kronikan tiimalasi), oli avainasemassa Mortal Kombat 11:n juonessa.

Erityisesti sen Aftermath-laajennus pyörii Liu Kangin ja hänen tiimalasinsa käytön ympärillä, jolla on mahdollisuus kelata ja kirjoittaa aikaa ja historiaa uudelleen.

Helmikuussa Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja David Zaslav totesi tulosjulkistuksen aikana, että Mortal Kombat 12 – jota ei siihen mennessä ollut virallisesti julkistettu – julkaistaan tänä vuonna.

Mainos