Pleikkarin Spider-Man-pelien Hämis esiintyy Spider-Verse 2:n trailerissa

Mainos
Tarkkasilmäiset Spider-Man-fanit ovat huomanneet Insomniacin Hämähäkkimiehen cameon juuri julkaistussa Spider-Man: Across the Spider-Verse -elokuvan trailerissa.

Varhaisessa kohtauksessa, jossa Miles Morales ja Gwen Stacey vierailevat ulottuvuudessa, jossa on näennäisesti kymmeniä Hämähäkkimiehiä, voidaan nähdä Hämähäkkimies, jolla on Insomniacin PS4-pelin alkuperäinen puku.

On epäselvää, tuleeko tämä Hämähäkkimies näyttelemään suurempaa osaa elokuvassa vai onko se vain cameo.

Mainos

Sama puku esiintyi lyhyesti ensimmäisessä elokuvassa, ja se esiintyi myös Spider-Man: Far From Home -elokuvassa.

Spider-Man: Across the Spider-Verse on jatko-osa erittäin suositulle animaatioelokuvalle Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Shameik Mooren ja Hailee Steinfeldin tähdittämä elokuva on tarkoitus tuoda elokuvateattereihin kesäkuussa 2023.

Marvel’s Spider-Man 2 -pelin on edelleen määrä ilmestyä vuonna 2023, Insomniac Games vahvisti hiljattain.

Insomniacin virallinen Twitter-tili vastasi viestiketjuun, jossa fanit spekuloivat, miksi peli ei ole saanut toista traileria sen jälkeen, kun se alun perin julkistettiin.

Kun jotkut ilmaisivat huolensa siitä, että peli ei ehtisi suunniteltuun vuoden 2023 julkaisuun, Insomniac puuttui pelkoihin ja rauhoitteli niitä.

”Älkää [huolestuko]. Edistymme hyvin, ja se on suunniteltu vuodelle 2023. Pelien näyttäminen vaatii aikaa, vaivaa, resursseja ja koordinointia.”

Insomniac Games työstää myös Wolverine-peliä PS5:lle. Studion mukaan peli tulee olemaan itsenäinen nimike, jonka ohjaajina toimivat Brian Horton ja Cameron Christian, jotka olivat Spider-Man: Miles Moralesin luovina johtajina.

Mainos