Mainos
PlayStation VR2 on ollut markkinoilla vuoden ajan, ja sen mukana on tullut yli 40 uutta peliä.

Mukana on niin uusia seikkailuja kuin Horizon Call of the Mountain ja Pavlov, kuin myös PS VR2-yhteensopivia pelejä kuten Gran Turismo 7 ja Resident Evil Village.

Vuoden aikana pelivalikoima on kasvanut ujosti PC VR:ään verrattuna, mutta uusia tapauksia ovat Synapse, Red Matter ja Resident Evil 4 VR Mode ja älypelejä kuten Humanity ja 7th Guest VR sekä rytmi- ja toimintapelejä kuten Beat Saber, Synth Riders ja Drums Rock moninpelattavia hauskuuksia unohtamatta kuten Among Us VR, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord ja C-Smash VRS.

Mainos

Nyt, viime kuun State of Play -tapahtuman jälkeen, jossa paljastettiin Metro Awakening ja Legendary Tales, PlayStation Blog esittelee useita muita pelejä, jotka ovat tulossa PS VR2:lle.

Kutkuttavin uutinen on kuitenkin se, että Sony aikoo vihdoin viedä PSVR 2 -visiirin käyttöpotentiaalin sille kuuluvalle tasolle:

– Olemme iloisia voidessamme kertoa, että testaamme parhaillaan mahdollisuutta PS VR2-pelaajille päästä pelaamaan lisää pelejä PC:llä, tarjoten vielä enemmän pelivaihtoehtoja PS VR2-pelejen lisäksi, jotka ovat saatavilla PS5:llä. Toivomme, että tämä tuki on saatavilla vuonna 2024, joten pysy kuulolla lisää päivityksiä varten, sisällöntuotantopäällikkö Gille McAllister mainitsee.

Koska PSVR 2 on VR-visiirinä teknisiltä ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan erinomainen, on se mainio vaihtoehto VR-aikaan siirtymiseen heille, joilla on PC ja PS5, muttei vielä VR-laseja – tai niin vanhat lasit, että ne ovat päivityksen tarpeessa.

PC:llä VR-pelien valikoima ja kirjo on valtava ja vielä massiivisempi, jos modit lasketaan mukaan. PSVR 2 tuo enemmän kuin loistavan lisän PC VR -visiirien valikoimaan, etenkin kun se toimii tulevaisuudessa Pleikkarilla ja PC:llä, ei vain jommallakummalla.

Mainos