Suosikkipelisarjaan pohjautuva HBO:n The Last of Us sai ensimmäisen maistiaisen

Mainos
HBO on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta The Last of Us -sovituksestaan.

Kyseessä on ensimmäinen televisiosarja PlayStation Productionsilta, joka on Sony Interactive Entertainmentin perustama studio, jonka tehtävänä on sovittaa alkuperäisiä pelikokonaisuuksiaan elokuviksi ja televisiosarjoiksi.

Sarja esitetään HBO Max -kanavalla, ja se kattaa ensimmäisen pelin tapahtumat sekä mahdollisesti myös The Last of Us Part 2:een perustuvaa sisältöä.

Mainos

The Mandalorian -tähti Pedro Pascal, joka näyttelee Joelia The Last of Us -televisiosarjassa, paljasti huhtikuisessa GQ:n haastattelussa, että hän ei tarkoituksella pelannut peliä liikaa, jotta se ei vaikuttaisi hänen valmistautumiseensa sarjaa varten.

Pascal selitti, ettei hänellä ollut tarpeeksi taitoa pelin pelaamiseen, ja sanoi katsoneensa sen sijaan veljenpoikansa pelaamista.

– Katselin niin kauan kuin pystyin sinä päivänä, ja sitten minun piti lähteä Floridasta, hän muisteli.

– Joel oli minusta niin vaikuttava – koko peli oli minusta niin vaikuttava visuaalinen kokemus. Ja sitten aloin huolestua siitä, että haluaisin matkia liikaa, mikä voi mielestäni olla joissain tilanteissa oikein ja toisissa virhe. Joten halusin vain luoda terveen etäisyyden, ja että se olisi enemmän Craig Mazinin ja Neil Druckmannin käsissä, tähti kertoi.

Pascal ja Bella Ramsey esittävät sarjan päähenkilöitä Joelia ja Ellietä. Näyttelijä Thandie Newtonin tytär, esittää Joelin tytärtä Sarahia, kun taas Gabriel Luna (Agents of Shield) näyttelee Joelin veljeä Tommya.

Mainos