Mainos
PlayStation 4 johtaa konsolisotaa kirkkaasti myynnillisesti, mutta myös yksinoikeuspeliensä saralla.

Unchartedit, Spider-Man ja monet muut tittelit ovat saaneet ylistäviä arvioita niin pelaajilta kuin kriitikoiltakin.

Listasimme yhdeksän parasta PS4-yksinoikeuspeliä, jotka on syytä paukuttaa läpi ennen seuraavan konsolisukupolven saapumista.

Mainos

Pelit eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

Bloodborne

FromSoftwaren painajaispeli Dark Soulsin hengessä. Kokemuksena se on syvällinen, haastava, ajatuksia herättävä ja itseluottamusta lisäävä. Bloodborne onkin pakkohankinta jokaiselle itseään pelimieheksi tai -naiseksi tituleeraavalle ohjaimenhakkaajalle. Lue pelin arvio tästä.

God of War

God of War tuo hack n’ slash -klassikon astetta inhimillisempään ja dramaattisempaan konseptiin, jonka tarina vie mennessään ja pelattavuus koukuttaa. Lue pelin arvostelu tästä.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn tuli puskista. Sen trailerit eivät lupailleet kovin kummoista scifi-seikkaulua, mutta kun peli julkaistiin se löi kaikki ällikällä. Avoimen maailman huikea seikkailu tarjoaa loistavan tarinan ja hämmentävän kauniit grafiikat. Ehdottomasti yksi vuoden 2017 parhaimmista peleistä. Lue arvio tästä.

Ratchet & Clank

Ratchet & Clank ovat PS4:n suloiset maskotit, joiden supervärikäs ja erittäin hyvin optimoitu seikkailu on pelkkää karkkia alusta loppuun. Lue arvio tästä.

The Last Guardian

The Last Guardian on kuin japanilainen elokuva. Se hämmästyttää, viihdyttää, koukuttaa ja jää mieleen vaikuttavana seikkailuna – aivan kuin Alfred J. Kwak ja Muumilaakson tarinoita -sarjat aikoinaan 90-luvulla. Lue arvostelu tästä.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos