Mainos
Amazon on ilmoittanut, että tuleva God of War -tv-sovitus pysyy ”uskomattoman uskollisena” lähdemateriaalille.

Viime viikolla kerrottiin, että yhtiö on antanut virallisesti vihreää valoa Sony Interactive Entertainmentin lippulaivaan perustuvalle sarjalle.

Sarja seuraa vuonna 2018 julkaistun God of War -rebootin tapahtumia, jonka keskiössä ovat isä ja poika -päähenkilöt Kratos ja Atreus ja joka on yksi PlayStationin suurimmista hiteistä noin 23 miljoonalla myynnillään.

Mainos

Toisin kuin sarjan aiemmat osat, jotka ovat saaneet inspiraationsa kreikkalaisesta mytologiasta, peli ja sen jatko-osa God of War Ragnarök perustuvat löyhästi norjalaiseen mytologiaan.

Amazon Studiosin televisiopäällikkö Vernon Sanders kertoi Colliderille, että fanien ei kannata odottaa sarjan poikkeavan kauas lähdemateriaalista.

– Teemme uskomattoman hyvin adaptaatioita, Invinciblesta The Boysiin. Tiedämme, että God of Warilla on intohimoinen fanikunta, mutta se, mitä aina etsimme, on se, että onko siinä todellinen emotionaalinen ydin, onko siinä todellinen kerronnallinen tarina. Tässä on, joten luulen, että [se] on osa sitä, mikä tekee God of Warista niin erityisen.

Virallisen kuvauksen mukaan sarjassa on kyse seuraavasta:

”Kun hänen rakas vaimonsa kuolee, Kratos lähtee vaaralliselle matkalle vieraantuneen poikansa kanssa levittääkseen vaimonsa tuhkat korkeimmalta huipulta – vaimon viimeinen toive. Kratos tajuaa pian, että matka on valepuvussa eeppinen tehtävä, joka koettelee isän ja pojan välisiä siteitä ja pakottaa Kratoksen taistelemaan uusia jumalia ja hirviöitä vastaan maailman kohtalosta.”

Sarja on Amazon Studiosin ja Sony Pictures Televisionin yhteistuotanto yhdessä PlayStation Productionsin kanssa.

Sen sovittamisesta vastaavat showrunner Rafe Judkins (The Wheel of Time) sekä käsikirjoittajat Mark Fergus ja Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man, The Expanse).

Kaikki kolme toimivat myös vastaavina tuottajina, kuten myös Santa Monica Studio -studion johtaja Yumi Yang ja luova johtaja Cory Barlog.

– Kaiken keskiössä on tarina isistä ja pojista ja perheistä, jotka sijoittuvat tähän jättimäiseen eeppiseen maisemaan. Vaikka et olisi koskaan pelannut peliä, rakastut sarjaan. Uskomme siis, että siitä tulee valtava, Sanders sanoi.

Pleikkarin suosituin

Sony väitti hiljattain, että God of War: Ragnarök on PlayStationin historian nopeimmin myynyt peli, sillä sitä ostettiin 5,1 miljoonaa kappaletta sen debyytti-viikolla.

Peli voitti myös kuusi kymmenestä palkinnosta, joihin se oli ehdolla tämän kuun The Game Awards -gaalassa, ja se voitti seuraavat palkinnot: paras kerronta, paras musiikki ja musiikki, paras äänisuunnittelu, paras esitys, paras toiminta/seikkailu ja innovaatio saavutettavuudessa.

Mainos