Mainos
Benjamin Ford (Robert De Niro) on eläköitynyt sotaveteraani, joka taisteli urhoollisesti mm. Bosnian sodassa. Hän on käytännössä erakoitunut eronsa myötä mökillensä, keskelle metsikköä. Eräänä sateisena päivänä hän törmää metsässä kosovon serbiin Emil Kovaciin (John Travolta), joka auttaa Benjaminia autohuollossa. Pian uusi tuttavuus osoittautuukin kuitenkin salamurhaajaksi, jonka vuoksi kaksi entistä huippusotilasta käy veriseen taisteluun elämästä ja kuolemasta metsien siimeksessä.
 
Autopulmia
 
Killing Season noudattaa perinteistä survival-toimintakaavaa, joka tiiviin tunnelmansa ansiosta onnistuu olemaan hyvinkin jännittävä. Päähahmot ovat toisiinsa nähden varsin tasapuolisia, joten elokuvan aikana ei juonenkäänteiltä vältytä. Tunnelma pitää otteessaan ja onnistuu yllättämään positiivisesti.
 
Poskinuoli
 
Leffan loppuratkaisu on kuitenkin kaikesta muusta hyvästä huolimatta niin urpo, että se pudottaa surutta yhden tähden arvosteluasteikosta pois. Niin hyvä alku, keskikohta ja loppupuoli onnistutaan sössimään loppuratkaisun älyttömyydellä.
 
Suojaluola
 
Lisämateriaaleista löytyy ainostaan nippu muiden julkaisujen trailereita ja kaksiminuuttinen näin tehtiin -koosteen ja trailerin hybridi.
 
Killing Season on huonosta lopustaan huolimatta kova survival-jännäri.
Mainos