Mainos
Sony Interactive Entertainment saattaa suunnitella PlayStation Trophy -tuen tuomista PC-peleihinsä.

Näin kertoo TrueTrophies-sivusto, joka skannaa trophy-listat suoraan PlayStation Networkista.

Sivuston mukaan se havaitsi hiljattain uuden PS5:n trophy-listan, jonka rinnalle oli listattu uusi alusta: ”PSPC”. Kyseinen lista ei tiettävästi liity mihinkään tiettyyn peliin, ja se vaikuttaa olevan testi.

Mainos

Tiettävästi ”PSPC”-alustalistaus viittaa uuteen, PS5:stä erilliseen alustaan, joka saattaa kuitenkin olla yhteydessä PS5-alustaan. Näin ollene PC:n ja PS5:n väliset trophyt olisivat synkronoituja.

Listaus seuraa PSN-tuen lisäämistä Marvel’s Spider-Man Remasteredille PC:llä viime vuonna. Vaikka pelissä ei ole trophy-tukea, se tarjoaa pelaajille pelin sisäisiä palkintoja vastineeksi Steam- ja PSN-tilien yhdistämisestä.

Vaikka PlayStation Studiosin pelejä PC:llä – kuten God of Waria, Horizon Zero Dawnia, Days Gonea ja Spider-Man Remasteredia – voi pelata ilman PSN-tilin rekisteröintiä, näin ei välttämättä ole Xbox Game Studiosin nimikkeiden kohdalla, sillä joidenkin Steamissa olevien pelien kohdalla vaaditaan Xbox Live -tili.

Vaikka jotkut nimikkeet eivät vaadi pelaajilta Xbox Live -tilin luomista, muut merkittävät Xbox Game Studiosin nimikkeet vaativat sitä. Tästä on kuitenkin etuna jaetut saavutukset ja jaettu tallennettu edistyminen.

Mainos