Mainos

4. A Serbian Film (2010)

asf3

Jopa elokuvan synopsis saa lukijan voimaan pahoin. A Serbian Film kertoo pornotähdestä, joka houkutellaan mukaan snuff-elokuvaan. Elokuvassa on niin nekrofiliaa kuin äärimäistä väkivaltaakin, hampaiden repimisestä lasten kiduttamiseen. Ne, jotka ovat elokuvan uskaltautuneet katsomaan, ovat sanoneet, ettei se ollut siitä saatavan trauman arvoista.

5. Requiem for a Dream (2000)

Elokuva kertoo erilaisista addiktioista. Jared Leto nähdään jälleen yhdessä narkomaaniroolissa. Elokuvan päähenkilöt ovat riippuvaisia erilaisista huumeista. Jokainen heistä herää hirveään todellisuuteen liian myöhään. Elokuvan loppu on niin synkkä ja masentava, että edes syväpuhdistava suihku ei paranna katsojan oloa.

Mainos

6.Cannibal Holocaust (1980)

Yksi elokuvamaailman ensimmäisistä raa’an kauhuelokuvan esimerkeistä. Cannibal Holocaust jättää huomattavasti vahvemman jälkivaikutuksen kuin modernit versionsa. Elokuva tuntuu kivuliaan todelliselta, jopa niin todelliselta, että ohjaaja Ruggero Deodato joutui oikeuteen snuff-filmin tekemisestä. Heimotytön raiskaus ja paalutus ei todellakaan ole kaunista katseltavaa. Ohjaajan oli todistettava oikeudelle miten väkivaltakohtaukset oli tehty, ja ettei hän ollut murhannut ihmisiä kuvatessaan elokuvaa. Elokuvassa kohdellaan väkivaltaisesti myös eläimiä ja näiden kohtausten uskotaan olevan aitoa materiaalia.

7.The Woman (2011)

Perheenisä kidnappaa eksyneen villinaisen ja piilottaa hänet kellariinsa oppimaan ihmisten tavoille. Koko perhe osallistuu naisen kidutukseen. Nainen joutuu niin fyysisen kuin seksuaalisenkin kidutuksen kohteeksi. Elokuvan edetessä normaali perhe paljastuu joukoksi kieroutuneita sadistisia ihmisiä, jotka käyttävät puolustuskyvytöntä naista halujensa toteuttamiseen. Se, että kaikki on niin kieroutunutta, mutta samalla kuitenkin normaalia perhearkea, jättää olon hyvin epämukavaksi.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos