Mainos

20. Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father (2008)

dear-zachary

Dear Zacharya pidetään yhtenä surullisimmista dokumenteista, joka koskaan on tehty. Tarinan kerrotaan vievän katsojan suoraan emotionaalisen helvetin porteille. Mitä vähemmän katsoja tietää elokuvasta, sen parempi. Huhujen mukaan, se repii sydämesi ulos rinnastasi ja tarvitset ainakin tunnin elokuvan jälkeen kerätäksesi itsesi taas kokoon.

21.Deadgirl (2008)

Deadgirl antaa lauseelle, pojat ovat poikia, uuden karmaisevan merkityksen. Elokuvassa pari high school senioria löytää mielisairaalan kellarista pöytään sidotun zombinaisen. Mitäpä muuta kaksikko voisikaan tehdä, kuin raiskata naista päivät pääksytysten. Mukaan pyydetään tietenkin myös kavereita. Nainen osoittaa vastarintaa, mutta uutta lihaa on kaipaavat pojat ovat jo valinneet seuraavan uhrinsa. Nautinnollisia raiskaushetkiä katsojalle.

Mainos

22. The Last House on the Left (1972)

Wes Craavenin ohjausdebyytti ei ole yhtä kammottava kuin osa hänen myöhäisemmästä tuotannostaan, mutta pitää katsojan hereillä varmasti kauemmin kuin Scream. Elokuva on taas yksi raiskaus-kosto-tarina, ja tässä elokuvassa koko perhe on mukana. Normaalilta vaikuttava pariskunta muuttuu vertajanoavaksi kauhuvaljakoksi, kun heidän tyttärensä joutuu väkivallan kohteeksi. Älä katso tätä elokuvaa, jos haluat jatkaa elämääsi autuaassa välinpitämättömyydessä.

23. Happiness (1998)

Todd Solondzin ohjaama Happiness on tumman puhuva komedia. Yksi mieleenpainuvimmista kohtauksista on, kun pedofiili Bill myöntää itkien huumanneensa ja raiskanneensa poikansa kavereita. Philip Seymour Hoffman näyttelee tässä pätkässä yhden masentavimmista rooleistaan. Se, jos jokin on omiaan kuvaamaan elokuvan tunnelmaa.

24. Martyrs (2008)

Ranskalainen kauhu on tunnettu uskomattomasta väkivaltaisuudestaan ja raakuudestaan. Martyrs ei todellakaan ole poikkeus. Elokuvan nuorien tyttöjen päätyminen marttyyreiksi on jo itsessään niin käsittämätön asia, että se saa katsojan voimaan pahoin.

25. Antichrist (2009)

Nainen menettää poikansa ja sekoaa. Nainen lähetetään kokeellisen terapian tuloksena mökkiin keskelle ei mitään, jossa nainen sekoaa entistä pahemmin. Seksuaalista väkivaltaa on tarjolla taas kerran. Harva elokuva pystyy kuvaamaan yhtä menestyksekkäästi menetyksen kauheutta.

Mainos