Mainos

8.Oldboy (2003)

bullets

Elokuva perustuu löyhästi samannimiseen japanilaiseen manga-sarjakuvaan. Korealainen elokuva on brutaali ja lopussa tapahtuva juonenkäänne saa katsojan tuntemaan itsensä sairaaksi. Elokuva kannattaa katsoa, jos kantti kestää.

9. Deliverance (1972)

Tätä elokuvaa on parodioitu useasti kuuluisan raiskauskohtauksensa takia. Iso mies otetaan väkisin metsässä ja hänet laitetaan kiljumaan kuin sika. Vaikka monet tietävätkin kohtauksen olevan tulossa, se on edelleen brutaalia katseltavaa. Elokuvassa on kuitenkin paljon muutakin ja painajainen ei pääty edes elokuvan loppumetreillä.

Mainos

10.The Human Centipede 2: Full Sequence (2011)

Ihmismittarimadon, eli Human Centipeden ensimmäinen osa on iljettävän kamalaa katseltavaa. Jatko-osan ei uskoisi olevan ällöttävämpi, mutta ikävä kyllä se on. Lohdutuksena on, että elokuva on kuvattu mustavalkoisena. Näin katsoja ei ole varmaa mistä eritteestä on kyse. Tämä on kuitenkin vain pieni helpotus muuten yököttävälle ja irstaalle katsomiskokemukselle.

11. Irreversible (2002)

Ranskalainen elokuva kertoo Alexista, joka on juuri saanut tietää olevansa raskaana. Siinä ovatkin ne hyvät uutiset. Iloisten uutisten jälkeen Alex anaaliraiskataan kadulla. Osansa saa myös paikalla ollut transseksuaali. Tämä elokuva pitää sisällään niin raakaa seksuaalista väkivaltaa kuin perinteistä hakkaustakin. Elokuvan on kritisoitu olevan naisvastainen, homofobinen ja täynnä hyväksikäyttöä.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos