Mainos
Uncharted: The Legacy of Thieves Collection on Steamin tietojen mukaan PlayStationin heikoin PC-julkaisu tähän mennessä.

Riippumattoman SteamDB:n mukaan kokoelma keräsi viikonloppuna 10 851 pelaajaa, mikä on huomattavasti vähemmän kuin PlayStationin muut PC-pelit, eikä riitä Steamin sadan parhaan joukkoon.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Horizon Zero Dawn debytoi Steamissa noin 56 000 pelaajan huippulukemissa ja Spider-Man houkutteli noin 66 000 pelaajaa. God of War saavutti vielä korkeamman, noin 73 000 pelaajan huippulukeman, ja Days Gone houkutteli julkaisuviikonloppunaan noin 27 000 pelaajaa.

Mainos

On mahdollista, että Unchartedin julkaisuun on vaikuttanut se, että se debytoi kilpailullisempana julkaisuaikana kuin Sonyn muut PC-pelit, jotka julkaistiin vuoden hiljaisempina aikoina.

Gotham Knights, Plague Tale: Requiem ja Modern Warfare 2:n kampanja julkaistiin kaikki viime viikolla, ja ne vaikuttivat siihen, että Steamissa oli kaikkien aikojen suurin viikonloppu samanaikaisten pelaajien määrässä, yli 30 miljoonaa (vaikka suosituimmat pelit olivatkin jo olemassa olevia pelejä, kuten Counter-Strike ja Dota).

Uncharted 4 debytoi PS4:llä vuonna 2016, joten se on myös vanhin Sonyn tähänastisista PC-porttauksista, eivätkä sen edeltäjät ole koskaan olleet saatavilla PC:lle. Muiden PC-julkaisujensa tapaan Uncharted on saatavilla myös Epic Games Storen kautta.

Uncharted voi vielä houkutella suuremman pelaajamäärän, mutta kaikki muut Sonyn PC-pelit saavuttivat samanaikaisen pelaajamäärän huippunsa avausviikonloppuna.

Legacy of Thieves Collection, joka julkaistiin ensimmäisen kerran PlayStation 5:lle aiemmin tänä vuonna, sisältää remasterit PS4-nimikkeistä Uncharted 4 ja sen laajennus The Lost Legacy.

Mainos