Mainos
Virallisen WRC-pelisarjan uusi aikakausi on alkamassa. EA:n Codemasters on saanut WRC-lisenssin KT Racingiltä, ja sen ensimmäinen vakavasti otettava rallipeli sitten DiRT Rally 2.0:n on määrä ilmestyä tänä vuonna.

WRC 23:n julkaisu oli tiettävästi suunniteltu heinäkuulle. Kuun loppua lähestyttäessä EA ei ole kuitenkaan vielä julkistanut WRC 23 -peliä tai muutenkaan mitään syksyn rallipeleistä.

Milloin WRC 23 julkistetaan?

Kun Nacon omisti WRC-lisenssin, KT Racingin WRC-nimikkeet julkaistiin yleensä loppukesästä tai loppusyksystä. KT Racingin viimeinen WRC-nimike, WRC Generations, saapui viime vuoden marraskuun alussa, kun taas WRC 10 julkaistiin syyskuun alussa.

Mainos

WRC 23:n odotettiin rikkovan tämän julkaisuaikataulun. Huhujen mukaan se oli ”valmis julkaistavaksi” tämän vuoden heinäkuussa. Sittemmin WRC 23:n julkaisua on tiettävästi viivästetty sisäisesti, ja se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna 1. marraskuuta. On tärkeää korostaa, että tämä ”tieto” tulee vuotaja billbil-kunilta, eikä Codemasters tai EA ole vahvistanut sitä.

EA:n viimeaikaiset ajopelit on julkistettu lähempänä julkaisua paljon lyhyemmillä markkinointikampanjoilla.

Esimerkiksi F1 23 julkistettiin vain kuusi viikkoa ennen kesäkuun puolivälissä tapahtuvaa julkaisua. Samoin Need for Speed Unbound julkistettiin alle kaksi kuukautta ennen julkaisupäivää.

WRC 23:lla on todennäköisesti samanlainen paljastusstrategia, ja se saapuu kahden kuukauden kuluessa julkistuksesta. Pitkän teaser-kampanjan jälkeen F1 23 julkistettiin 3. toukokuuta ennen Miami Grand Prix -viikonloppua. WRC 23:n julkistus saattaa siis myös osua samaan aikaan jonkin todellisen WRC-tapahtuman kanssa.

Mainos