Mainos
Nintendo-legenda Shigeru Miyamoto on vihjannut, että seuraava Super Mario -peli saatetaan paljastaa tulevassa Nintendo Directissä.

Varietyn haastattelussa Miyamotolta kysyttiin, milloin seuraava Mario-peli julkaistaan, kun otetaan huomioon, että Nintendo on juuri julkistanut uuden Super Nintendo World -teemapuiston Hollywoodissa ja Super Mario Bros -elokuvan tällä viikolla.

Miyamoto nauroi ja sanoi videon tekstityksen mukaan:

Mainos

– No, voin vain sanoa, että pysykää kuulolla tulevissa Nintendo Directs -tiedotteissa.

Se, mitä Miyamoto itse asiassa sanoi, oli hieman laajempi selitys kuin tämä, mutta antaa saman yleiseviestin.

– En voi sanoa mitään etukäteen, mutta meillä on Nintendo Directs kahden tai kolmen kuukauden välein, joten odottakaa niitä, hän sanoi.

Edellinen kokonaan uusi Mario-seikkailu oli Super Mario Odyssey, joka julkaistiin Switchille lokakuussa 2017.

Kuuden vuoden aikana Switchin omistajat ovat saaneet lukuisia remasterointeja ja porttauksia aiemmista Mario-peleistä, kuten New Super Mario Bros U, Super Mario 3D All-Stars ja Super Mario 3D World (jälkimmäiseen tuli uusi miniseikkailu, Bowser’s Fury).

Konsoli on myös saanut useita Mario-aiheisia spin-offeja, kuten Yoshi’s Crafted World, Luigi’s Mansion 3, Paper Mario: The Origami King ja Super Mario Maker 2.

The Super Mario Bros Movie ilmestyy 6. huhtikuuta Suomen valkokankaille.

Elokuvan pääosissa nähdään Chris Pratt Mariona, Charlie Day Luigina, Seth Rogen Donkey Kongina, Anya Taylor-Joy Peachina, Jack Black Bowserina ja Keegan-Michael Key Toadina.

Mainos